mys lördag!

har varit på öna hela dagen :) åkte ut halv tolv, åkte å hämta mormor å åkte sen hem till Fridhem för bak! Jag, Sandra och Brorsan bakade pepparkakor och mamma å mormor laga lussebullar och vanliga bullar. Bror gav upp ganska tidigt för det va ju inte så manligt att baka ser ni! haha :)
efter allt bak åt vi mat gratäng me kassler i. sen fika vi men inte det vi bakat utan kladdkaka med marsmelows (stavas?) i och till det va det grädde me krosade marianne godis mummmmma :) gotigotti! det ska det bjudas på när ja fyller år! Pappa va inte så glad för han gillar inte mint å viste inte att det va mintgodis i grädden så han kom inte i köket me sin talrik å sa "det va ju mint" å så skrapa han av kakan å grädden i soperna haha, vi typ slog vad om innan hur lång tid det skulle ta innan han kom tillbax me grädden :)
efter det körde bror hem mormor å när han kom tillbax spelade vi kort tills klockan blev åtta å ja å mamma bänka oss framför tvn för att se "så mycket bättre" dom andra gick upp å såg "tomten e far till alla barnen" lr "pappa e far till alla barnen" som Sandra sa att den hette :)
nu ska ja gå å lägga mig i sängen å se på den filmen för ja har ju den på vhs, tänk det e bra att ha videon kvar ibland gör ja har massa vhs filmer...
natti natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback